Salmiak gör framsteg!


Kommentarer
Postat av: Mia

Har följt din blogg sedan du började som jourhem o ber om ursäkt att jag inte kommenterat tidigare. För jag har varit så glad för Salmiak o Saga/Strävsammas skull att de fått en klok jourmatte eftersom jag sett att de gjort framsteg. Sitter här med tårar i ögonen o jublar. Vilket jobb du har gjort med Salmiak! Och Saga(Strävsamma)! Träffat dem båda på Kattstallet där jag var dagligen under lång tid så både Salmiak o Saga har jag träffat mycket redan då de kom in. Tänk att lille "spottofräs" Salmiak gjort sådana framsteg. Och lilla rara Saga som hela tiden höll sig avvaktande på Kattstallet ber om gos idag.

Salmiak förknippade mig med kattmynta o både fräste o jamade tiggande för att få någon av de kattmynteindränkta leksakerna som jag brukade dela ut på em. Även Saga uppskattade kattmyntegnuggade leksaker och kom fram då hon kände doften.

Har själv en jourkatt sedan drygt halvår o en vuxen hankatt jag köpt från Kattstallet hemma. Snart är jourkatten inte jourkatt längre utan vi köper henne o hon blir vår katt.

Lycka till m socialiseringen! Du gör ett mycket bra jobb.

Och det är fler än jag som läser om framstegen :-D så fortsätt blogga om katterna.



/Mia

2010-02-28 @ 22:18:12
Postat av: Anna

Hej!

Jag håller helt med föregående talare/skrivare, det är fantastiskt att se honom såhär. Varje gång jag får se eller höra om sådana framsteg blir jag varm i hjärtat och påminns om att det finns ingen katt som inte går att socialisera. Det gäller bara att ge dem tid och låta dem få bestämma takten.

Jag hoppas och tror att både Salmiak och Saga kommer få den kärlek de förtjänar i ett permanent hem, för de har alla de rätta förutsättningarna! Tack vare dig som tar dig tid...



MVH Anna (Jourmatte till Kanebo, Hipp, Hopp och Häpp)

2010-03-02 @ 08:03:19
Postat av: Johanna

Hej, jag håller också med alla ovan, det är så underbart att se vilka framsteg Salmiak och Saga har gjort! Du gör ett fantastiskt jobb!



Hälsningar Johanna (Fd jourhem åt Sagas son Randy)

2010-03-02 @ 23:01:07
Postat av: Malin

Jag får också tårar i ögonen när jag ser hur mycket tryggare både Salmiak och Strävsamma/Saga är. Det som gör mig mest rörd är framförallt att du får klappa Salmiak som, som Mia också skriver, var en riktig spottochfräskatt när jag sist såg honom på kattstallet. Du gör och har gjort ett fantastiskt jobb!

2010-04-05 @ 12:31:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0